ápr
19

fiszlogo.jpg A 2012-es év folyamán a Fiatal Írók Szövetsége erősíteni akarja a vidéki és a határon túli nagyvárosokban való jelenlétét, hiszen számos vidéki és határon túli taggal rendelkezik. A helyszínül szolgáló városokban élő szerzőink korábban is vendégül láttak egy-egy vendéget, de a szervezet hangsúlyos, turnészerű vidéki körútjára ez idáig még nem került sor.

Célunk, hogy a nem fővárosi olvasóközönséggel megismertessük a kortárs szerzőink műveit, tagjaink számára megmutatkozási lehetőséget biztosítsunk. Meggyőződésünk, hogy igény van kortárs szerzőkkel való személyes találkozásra.A magyar irodalom alapos ismerője, Ilia Mihály szerint a magyar irodalom története a kézfogások története. Ennek jegyében hisszük, hogy a magyar szerzőknek és az olvasóknak rendszeresen találkozniuk kell egymással.

Találkozzunk Szegeden a Grand Caféban (6720 Szeged, Deák ferenc u. 18)  2012. április 19-én este 19 órától. 

Felolvasnak: Ayhan Gökhan, Izsó Zita, Király Farkas, Sütő Csaba András, Szalai Zsolt

Az est moderátora: Király Farkas 




A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr474460780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása