nov
29

Időpont: 2016. november 17.

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Kollár Árpád, Korpa Tamás, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Neszlár Sándor, Varga Betti elnökségi tagok, Sifter Veronika pénzügyi vezető, Kellermann Viktória irodavezető

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Varga Betti (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  1. Tagfelvétel

Korpa Tamás elnökségi tag beszámol a tagfelvételre jelentkezőkről. Az elnökség döntése alapján Kapusi Ferenc felvételét az elnökség nem támogatja (egyhangú), mivel nincs ajánlása a tagságra; B. Kiss Mátyást az elnökség felveszi a tagjai közé (egyhangú).

  1. Könyves kérdések

Elnökség egyhangúan úgy határoz, hogy a FISZ jövőre sem tart majd fent standot a Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Neszlár Sándor javaslatára az elnökség úgy dönt, hogy korrektort keres a könyvkiadáshoz.

A FISZ Világirodalmi sorozatának jövőjével kapcsolatban Elnökség úgy határoz, hogy új kiadókkal lép kapcsolatba további pályázási lehetőségekkel kapcsolatban.

  1. Pályázatok és elszámolás

Sifter Veronika pénzügyi vezető beszámol a pályázati elszámolások jelenlegi helyzetéről – Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.

  1. Közgyűlés és FISZ Karácsony

Az Elnökség egyhangúan határoz arról, hogy a tisztújító közgyűlést december 15-én, 16 órától tartja.

  1. József Attila-díj jelölések

Elnökség a tagság jelölési alapján úgy dönt, hogy az idei évben József Attila-díjra Fráter Zoltánt, Kalapos Éva Veronikát, k. kabai lórántot, Karácsonyi Zsoltot, Kollár Árpádot, Sopotnik Zoltánt és Szilágyi Zsófiát jelöli.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr6712008232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása