ápr
24

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV


Időpont: 2016. április 22.
Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda
Jelen vannak: Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Varga Betti elnökségi tagok, Sifter Veronika irodavezető, Makai Máté FISz-háló koordinátor
Titkár megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.
Levezető elnök: Kollár Árpád (egyhangú + 1 tartózkodás)
Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)
Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva


1. Tábor
Varga Betti főszervező beszámol a FISZ tábor szervezésének jelenlegi állásáról . AZ Elnökség elfogadja a javasolt programstruktúrát.


2. 56-os pályázat
Az elnökség úgy határoz, hogy a szövetség indul az 1956-os Emlékbizottság által kiírt pályázatokon. Az elnökség megbízza Sifter Veronika irodavezetőt a pályázatok megírásával

3. Rendezvényes pályázat
Az Elnökség úgy határoz, hogy ad be pályázatot az Ismeretterjesztési Kollégium rendezvénypályázatára.

4. FISZ Háló
Az Elnökség megbízza Makai Mátét a FISZ Háló programsorozat koordinálásával, és a FISZ PR-tevékenységeivel. A programszervezésben Kellermann Viktóriával fognak együttműködni.

5. Könyvhét, könyvkiadás
Antal Nikolett beszámol róla, hogy a Holokauszt – új utak, új generációk című kötetnek május 5-én lesz a bemutatója. Az Elnökség határoz arról, hogy Makai Máté koordinálja a könyvhét kapcsán rendezendő kötetbemutatókat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr508660776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása