nov
11

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV

Időpont: 2015. november 2.

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Kollár Árpád, Korpa Tamás, Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Sifter Veronika

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Mészáros Márton (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  1. Tagfelvétel

Korpa Tamás bejelenti, hogy az elmúlt elnökségi ülés óta két tagfelvételi kérelem érkezett. Elnökség tagjai megismerték a pályázatokat, a levezető elnök szavazásra bocsátja a kérelmeket. Zilahi Annát és Papp Sándort az Elnökség egyhangú szavazással veszi fel tagjai közé.

  1. Balassi Intézettel való együttműködés

Neszlár Sándor beszámol a Balassi Intézetben tartott értekezletről, amelyen a szakmai szervezetekkel való további együttműködés formáit tárgyalták meg. A FISZ várja a Balassi Intézet javaslatait a tajpeji magyar díszvendégséggel kapcsolatban. A FISZ támogatja a Lengyelországban tartó 2016-os magyar kulturális programokat.

Mészáros Márton lemond a Balassi Intézet tanácsadó kuratóriumában betöltött tagságáról. Az Elnökség elfogadja a lemondást, és megbízza Szőllőssy Balázst a kuratóriumi tagság FISZ-es delegáltjának feladatköreinek ellátásával.

  1. Logó

Az elnökség az elkészült logótervek megtekintése után úgy határoz, hogy arról a tagsággal véleményeztetés után dönt.

  1. Tagság nemzetközi irodalmi szervezetben

Az Elnökség úgy határoz, hogy tagfelvételi kérelmet nyújt be az International Authors Forum elnevezésű szervezetbe.

  1. Egyéb

Kollár Árpád beszámol róla, hogy a FISZ idén másfélmillió forinttal kevesebb működési támogatást kapott, ezért szükséges új támogatókat, szponzorokat felkutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr878070664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása