dec
17

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV

Időpont: 2015. december 16.

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Kollár Árpád, Korpa Tamás, Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Sifter Veronika, Neszlár Sándor, Varga Betti

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Kollár Árpád (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  1. József Attila-díj

Az Elnökség úgy dönt, hogy amennyiben a tövényi szabályozást betartva mégis megkérdezik a FISZ véleményét, akkor a József Attila-díjra való jelölés ügyében december végéig kéri meg a tagságot, hogy javasoljon jelölteket. Az ezzel kapcsolatos hírlevelet a héten megkapja a tagság (felelős: Sifter Veronika).

  1. Magyar falu-konferencia

Korpa Tamás beszámol a jövő évi Magyar Falu-konferencia szervezésével kapcsolatos fejleményekről: a helyi és regionális döntéshozók nagy örömmel fogadták a konferencia ötletét, és támogatásukról biztosították a szervezést. A szállás- és utazásszervezés is folyamatban van, ezzel kapcsolatban az Elnökség 45 főben maximalizálja a szervezetten elszállásolt résztvevők számát.

  1. FISZ Háló pályázat

Sifter Veronika titkárságvezető beszámol arról, hogy a FISZ Háló pályázatot a FISZ sikeresen meghosszabbította 2016 június végéig. A következő év elején a FISZ ezen belül kisebb szervezőcsoportok számára kíván pályázatot kiírni.

  1. Nemzetközi és budapesti projektek

Szőllőssy Balázs beszámol arról, hogy az Isztambuli Magyar Intézettel való együttműködés révén a FISZ a jövő év során magyar-török kétoldalú fordítói műhelyt tud létrehívni egy isztambuli és egy visegrádi helyszínen (a FISZ tábor során); a BFTK-val való együttműködés révén pedig kilátásban van egy irodalmi helyszín létrehozása a Budapesti Tavaszi Fesztivál során.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr938317746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása