okt
12

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV

Időpont: 2016. október 11.

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Varga Betti, Korpa Tamás elnökségi tagok, Kellermann Viktória irodavezető,Sifter Veronika

Titkár megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Varga Betti (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  1. FISZ Könyvek sorozatszerkesztői pályázat, Minerva sorozat

 Elnökség a szerkesztőségre pályázók közül szóbeli második körben meghallgatja Ayhan Gökhan és Balrog Károly, Gál Soma és Tinkó Máté, Új Krisztina és Pál Sándor Attila, valamint Bessenyei Balázs és Pataki Viktor pályázópárosokat. Elnökség úgy határoz, hogy a Minerva sorozat sorozatszerkesztői pozíciójával Bessenyei Balázst és Pataki Viktort (egyhangú), a FISZ Könyvek sorozat sorozatszerkesztői pozíciójával Gál Somát és Tinkó Mátét (5 szavazat) bízza meg. A megbízásokat a sorozatszerkesztők három évre kapják.

 

  1. Beszámoló a nagyrendezvényekről (Karaván, Írókölcsönző, Kulturális átjárók és határszegések, Színházi-irodalmi workshop)

 Korpa Tamás beszámol a szeptember 16-ai FISZ Karaván, Szőllőssy Balázs a Kulturális átjárók és határszegések, Kellermann Viktória az Írókölcsönző, Antal Nikolett a Színházi-irodalmi workshop című programok megvalósításáról – az Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolókat.

 

  1. Elnökségi pályázat

 Elnökség megbízza Kollár Árpád leköszönő elnököt, hogy két hét múlvára, október 25-ére készüljön el a felhívás a FISZ elnöki pályázatára. A pályázati határidőt Elnökség november 25-ében állapítja meg.

 

  1. Tagfelvétel

 Korpa Tamás bemutatja a tagjelölteket – Elnökség úgy határoz, hogy a FISZ tagjai közé felveszi Szántai Márk (egyhangú), kabai lóránt (egyhangú), Vásári Melinda (egyhangú), Moharos Éva (egyhangú). Lovas Szilvia tagsági kérelmét az elnökség egyhangúan elutasítja.

 

  1. Közgyűlés

 Elnökség a FISZ éves, egyúttal tisztújító közgyűlésének időpontját december 15-ében állapítja meg, és felkéri Sifter Veronika irodavezetőt, hogy hívja egybe a közgyűlést.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr6311749255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása