jan
30

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV

Időpont: 2017. január 27.

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Tóth-Cziffra Júlia, Korpa Tamás, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Urbán Bálint, Pataki Viktor, Varga Betti elnökségi tagok, Sifter Veronika pénzügyi vezető, Kellermann Viktória irodavezető

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Varga Betti (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  1. Hortus Conclusus-sorozat

Az Elnökség – egyetértésben a jelenlegi sorozatszerkeszőkkel – egyhangúan úgy határoz, hogy a Hortus Conclusus-sorozatnak az idei évben új sorozatszerkesztőket keres. Elnökség megbízza Antal Nikolettet, Tóth-Cziffra Júliát és Szőllőssy Balázst, hogy a szerkesztőváltás folyamatát menedzselje.

  1. Líraműhely

Elnökség egyhangúlag úgy dönt, hogy a FISZ líraműhelyét továbbra is Bajtai András és Sirokai Mátyás vezesse. A további kommunikációval Sifter Veronika pénzügyi vezetőt bízza meg.

  1. Rendezvények

Szőllőssy Balázs, Sifter Veronika, Korpa Tamás és Antal Nikolett beszámolnak a FISZ futó és tervezett rendezvényeiről. Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolókat.

Az Elnökség megbízza Varga Betti elnökségi tagot, hogy a FISZ Háló rendezvényeinek menedzselését az év végéig végezze, ahhoz segítő munkatársat találjon.

  1. Honlap

Szőllőssy Balázs beszámol a FISZ új honlapja fejlesztéséről, az Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.

  1. Az elnökség feladatmegosztása

Elnökség egyhangúan határoz az új elnökség tagjainak feladatairól: Antal Nikolett és Korpa Tamás az elnöki, Szőllőssy Balázs a titkári feladatokért, a programmenedzsmentért Varga Betti, a nemzetközi kapcsolatokért Urbán Bálint és Szőllőssy Balázs, a könyvkiadásért Tóth-Cziffra Júlia és Pataki Viktor felel.

  1. 1%-kampány

Elnökség egyhagúlag úgy dönt, hogy az 1%-felajánlásokkal kapcsolatos kampány vezetésével Pataki Viktort és Sifter Veronikát bízza meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr9712168940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása