ápr
21

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV
Időpont: 2016. március 10.
Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda
Jelen vannak: Korpa Tamás, Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Neszlár Sándor, Varga Betti elnökségi tagok
Titkár megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Mészáros Márton (egyhangú + 1 tartózkodás)
Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)
Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

1. Tagfelvétel
Elnökség egy tartózkodás mellett dönt Horváth Benjámin felvételéről a Fiatal Írók Szövetségébe.
Beszámoló a Magyar Falu tanácskozásról
Korpa Tamás elnökségi tag beszámol arról, hogy a háromnapos rendezvény nagyon sikeresen zajlott, a tanácskozás anyagának tanulmánykötetbe szerkesztését és őszi kiadását kezdeményezi. Az Elnökség felhatalmazza Korpa Tamást, hogy a tanulmánykötet szerkesztésével kapcsolatos teendőket ellássa.


2. Beszámoló az ELTE-n szervezett vitaestről
Varga Betti és Szőllőssy Balázs beszámolnak a fiatal írók által szervezett vitaestről a Kárpát-Medencei Nonprofit Tehetséggondozó Kft. kapcsán. Az Elnökség egyhangúlag elfogadja a beszámolót.


3. Együttműködés a Holokauszt Emlékközponttal
Antal Nikolett beszámol a Holokauszt Emlékközponttal való együttműkődés jelenlegi állásáról: a programok és az együttműködés az Emlékközponttal való egyeztetés-sorozat után a tervek szerint halad. Az elnökség egyhangú döntése értelmében az őszi események koordinálását és előadásait Varga Betti veszi át Antal Nikolettől

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr958650514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása