jún
2

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV

Helyszín: Budapest VI., Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Tóth-Czifra Júlia, Korpa Tamás, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Urbán Bálint, Varga Betti elnökségi tagok, Sifter Veronika pénzügyi vezető, Kellermann Viktória irodavezető, Kiss Kriszta

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúlag elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Antal Niki (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  1. FISZ tábor, műhelyek

Urbán Bálint és Tóth-Czifra Júlia beszámolnak a FISZ tábor 2017 szervezésének állásáról. Elnökség elfogadja a beszámolót, majd döntést hoz arról, hogy Korpa Tamás társelnököt bízza meg a a támogatott helyek elosztásával. A tábor a könyhét idején kerül meghirdetésre.

2.Tagfelvétel

Elnökség egyhangúan felveszi Hermann Veronikát a tagjai közé.

  1. Kommunikációs munkatárs

Elnökség egyhangúan úgy határoz, hogy a FISZ új honlapjának, sajtójának és Facebook oldalának kezelésére a közeljövőben kommunikációs munkatársi állást hirdet meg.

  1. Kortárs Irodalom Éve

Kellermann Viktória beszámol a Kolorádó fesztiválra készülő kiadványról és programokról, az Elnökség elfogadja a beszámolót.

  1. Beszámolók a nagyrendezvényekről

Korpa Tamás beszámol a FISZ „árdeli tűnt Athén” című kolozsvári nagyrendezvényéről; Tóth-Czifra Júlia a FISZ egri konferenciájával – az Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolókat.

  1. HUBBY-tagság

Elnökség egyhangúan úgy dönt, hogy kezdeményezi a FISZ felvételét a HUBBY-ba, és megbízza Antal Nikolettet, hogy ezzel kapcsolatban a szükséges intézkedéseket megtegye.

  1. Márai-program

Elnökség úgy határoz, hogy az idei évben a 2016-os tapasztalatok alapján nem indul a Márai-program.

  1. Lengyel pályázat

Kellermann Viktória, a projekt vezetője beszámol az elnyert lengyel-magyar kooperációs pályázat szervezéséről. A projekt november utolsó hetében kerül majd megvalósításra. Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr6612559759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vargáné Tóth Éva 2017.09.17. 20:47:35

Jó napot kívánok!szeretném a verseimet közzé tenni!Ez lehetséges itt?
süti beállítások módosítása