jún
23

FISZtabor33.jpg

Érdekel az irodalom? Írsz te is?

Ha a kérdésekre igen a válaszod, gyere el a II. FISZ Irodalmi Táborba! Találkozz fiatal írókkal, költőkkel, műfordítókkal, szerkesztőkkel határon innen és határon túlról, a műhelyekben és a felolvasásokon mutasd meg, mit és hogyan írsz – mert ez a tábor elsősorban rólad és neked szól.

Mi lesz ez?

A Fiatal Írók Szövetsége 2012 nyarán tizenkettedik alkalommal rendezte meg hagyományos irodalmi táborát, amelyet a korábbiaknál nagyobb szabásúra tervezett, szeretett volna otthont adni a fiatal magyar irodalom Kárpát-medencei találkozójának. Ez maradéktalanul sikerült: végig teltházzal, 120 fiatal irodalomkedvelővel dübörgött a tábor, komoly műhelymunka folyt, ezzel számos pályakezdő fiatalnak segíthettünk megjelentetni első publikációját.

A tavalyi élményeket idén is átélheted. A Visegrádon, festői környezetben tartott táborban lehetőséged nyílik megismerni neves kortárs írókat, költőket. Délelőtt műhelyekben mutathatod meg, csiszolhatod írásaidat. A FISZ folyóiratokat, kiadókat, neves kortárs írókat, költőket, szerkesztőket, mentorokat hív meg, hogy segítsünk bekerülni az irodalmi élet vérkeringésébe. A lehetőséget mi biztosítjuk, hogy élsz-e vele, az csak rajtad áll!

Velük találkozhatsz

Tavaly még több műhelyt kértetek, így most délelőtt és délután is lehet dolgozni, lesz időd, lehetőséged készülni a foglalkozásokra. Idén párhuzamosan mindenből több műhely is fut majd, így kis csoportba leszel beosztva. Azok, akik nem csatlakoznak a munkához, beülhetnek a filmklubokra.

Esténként Barnás Ferenccel, Oravecz Imrével, Térey Jánossal beszélgetünk. A felolvasásokat és a meglepetés performanszokat minden este hatalmas buli követ majd.

Délutánonként ott lesz a Bárka, a Kalligram, a Látó, a zEtna és az Új Könyvpiac folyóiratok, a Magvető, a Forum és az Előretolt Helyőrség kiadók. Meg persze rengeteg fiatal szerző és kritikus, akikkel könyvbemutatókon, felolvasásokon, kerekasztalokon, az ebédnél, a vacsoránál, a bulikon ismerkedhetsz.  

Mikor, hol, mennyiért?

Időpont: július 24.–28.
Helyszín: Mogyoróhegy Kemping, Visegrád

 

FISZ-tagoknak, akik befizették a tagdíjat*

Külhoni magyar fiataloknak

Mindenki másnak

Teljes tábor

(négy éjszaka napi három étkezéssel)

12000 Ft
(négy éjszaka, napi három étkezéssel)

12000 Ft
(négy éjszaka, napi három étkezéssel)

15000 Ft
(négy éjszaka, napi három étkezéssel)


Ha nem akarsz lemaradni, jelentkezz a fisz.tabor@gmail.com e-mail címen!
Fontos: a jelentkezéseket csak a FISZ-hez beérkezett jelentkezési lappal tudjuk elfogadni!

A jelentkezési lap innen FISZ-tábor jelentkezési lap 2013 letölthető!

 

További információ:

Fiatal Írok Szövetsége

Iroda, szerkesztőség: 1062 Bp., Bajza u. 18. II. emelet
Levelezési cím: 1397 Bp., Pf. 546.

Központi szám (Nemeh Diána): 06-20-991-3898
Blog: http://fiatalirok.blog.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/fiatalirokszovetsege
E-mail: fisz.tabor@gmail.com

Részletes program hamarosan a Facebookon és a blogon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr395374960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása