nov
19

Mi hír a Móriczról?

Kedves Tagunk, Barátunk! Mivel nem tartjuk elfogadhatónak, hogy fontos állami ösztöndíjak egyetlen szó nélkül eltűnjenek, a FISZ elnöksége még szeptember végén döntött arról, hogy hivatalos tájékoztatást kér az államtitkárságtól, illetve az illetékes főosztálytól a 2012-es ösztöndíjjal kapcsolatban.

Levelünket október 9-én küldtük el, azóta semmiféle hivatalos választ nem kaptunk. (Még annyit sem, hogy elolvasták volna.) Nem hivatalos információink alapján a szándék megvan, megvolt, az átalakítások elkezdődtek, ez azonban önmagában még nagyon kevés, 2012. november 19-ét írunk...

Bármilyen új információ birtokunkba kerül, azt természetesen azonnal megosztjuk veletek. Fontos még megjegyeznünk, hogy azóta a művészeti ösztöndíjak kurátorai közös levelet fogalmaztak meg a 2012-es ösztöndíjakkal kapcsolatban, amit a FISZ két kurátora, Csepregi János és Kollár Árpád is aláírt.

Célunk, hogy amennyiben nem is kerülnének kiírásra idén a 2012-es ösztöndíjak, a keret ne vesszen el, hanem a 2013-as ösztöndíjak megduplázott kerettel kerüljenek kiírásra.

Kevesebbet nem tartunk elfogadhatónak.

plakát.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr404914291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása