máj
29
Érdekel az irodalom? Írsz te is?
Ha a kérdésekre igen a válaszod, gyere el az I. FISZ Nemzetközi Nyári Táborba! Találkozz fiatal írókkal, költőkkel, műfordítókkal, szerkesztőkkel határon innen és határon túlról, a műhelyekben és a felolvasásokon mutasd meg, mit és hogyan írsz – mert ez a tábor elsősorban rólad és neked szól. 
 
Mi lesz ez?
A Fiatal Írók Szövetsége 2012 tavaszán immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos irodalmi táborát, ezúttal azonban a fiatal magyar irodalom első Kárpát-medencei találkozójának apropójává is szeretné tenni. Ezzel összhangban a tábor egyik legfőbb célja, hogy az egymástól távol, különböző országban élő fiatal magyar szerzők kapcsolattartását, eszmecseréjét, szakmai kibontakozását is elősegítse.
A Visegrádon, festői környezetben tartott táborban lehetőséged nyílik megismerni neves kortárs írókat, költőket. Délelőtt műhelyekben mutathatod meg, csiszolhatod írásaidat. A FISZ folyóiratokat, alkotói csoportokat, szerkesztőket, neves kortárs írókat, költőket, mentorokat hív meg, hogy segítsünk bekerülni az irodalmi élet vérkeringésébe. A lehetőséget mi biztosítjuk, hogy élsz-e vele, az csak rajtad áll.
 
Mikor, hol, mennyiért?
Időpont: július 18.–22.
Helyszín: Mogyoróhegy Kemping, Visegrád
FISZ-tagoknak
Teljes tábor: 7000 Ft (négy éjszaka, napi három étkezéssel)
Ha csak pár napra jössz: 2000 Ft/nap három étkezéssel
Nem tagoknak
Teljes tábor: 9990 Ft (négy éjszaka, napi három étkezéssel)
Ha csak pár napra jössz: 3000 Ft/nap három étkezéssel
 
Ha nem akarsz lemaradni, jelentkezz a fisz.tabor@gmail.com e-mail címen!
 
További információ:
Fiatal Írok Szövetsége
Iroda, szerkesztőség: 1062 Bp., Bajza u. 18. II. emelet
Levelezési cím: 1397 Bp., Pf. 546.
Központi szám (Gász Boglárka): 06-20-991-3898
Blog: http://fiatalirok.blog.hu/
E-mail: fisz.tabor@gmail.com
 
 
RÉSZLETEK HAMAROSAN!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr854553010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása