ápr
16

Április 16-án, vagyis ma 18 órától várunk mindenkit az "Irodalompolitikai kis elmélkedések, avagy József Attilával tele van a padlás?" címmel, a Fiatal Írók Szövetsége és a József Attila kör szervezésében megvalósuló beszélgetésre.

 

 

 

Miről lesz szó?

A József Attila-díj körüli bonyodalmakról, a művészeti díjakról, azok esetleges átalakulásáról, átalakításáról, arról milyen feladatai, szerepe lehet ezekkel kapcsolatban szervezeteinknek, valamint természetesen és nem utolsó sorban egyéb irodalompolitikai kérdésekről is.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt és minden egyes konstruktív kérdést, javaslatot, megjegyzést az üggyel kapcsolatban.

Kik beszélgetnek?

Gaborják Ádám (a JAK elnöke), Kollár Árpád (a FISZ elnöke) és Mészáros Márton (a FISZ titkára), moderál: Kozák Tibor újságíró

 Időpont: 2012. április 16. 18:00-tól

Helyszín: Louis Prima (1092 Budapest, Ráday u. 61.)

A belépés díjtalan!

Ha tetszik az ötlet, esetleg ismersz másokat is, akiket érdekelne a program, megköszönjük, ha felhívod ránk a figyelmet! Ha érdekel a FISZ tevékenysége, ha van kedved a részesévé válni, akkor bátran csatlakozz a Fiatal Írók Szövetségének facebookos oldalához! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr754453219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása