júl
31

Ha a vasárnapi ebéd nem húzódik el túlzottan, ha nem fulladsz meg a papírvékony  (igazi hungarikum!) rántott hústól, ha nagymama nem ragaszkodik a déli harangszót követő 360 perces nótablokkhoz, ha faterod nem találja ki, hogy nézzétek meg együtt a Váratlan utazás első 12 részét - pedig szereti olcsón megúszni a házassági évfordulókat az öreg - , akkor bátran csavard a Sokol-t a pozsonyi Rádió Pátria rádióállomásra (bár lényegesen egyszerűbb, ha inkább itt próbálkozol http://rozhlas.sk/zive-vysielanie# ), hogy 13:05-től meghallgathassad a csatorna magyar nyelvű kulturális műsorát, amiben Juhász Katalin újságíró, műsorszerkesztő beszélget Csepregi Jánossal és Mészáros Mártonnal a FISZ-ről, a tervezett újabb őrült programtervekről és arról, hogyan lehet mindezt pénz nélkül csinálni.

Szóval: csavard fel a volumét!

A műsor elérhető a http://rozhlas.sk/zive-vysielanie# linken, ha meg mégsem, akkor érdemes a www.rozhlas.sk címen a Vysielanie menüponttal próbálkozni!

Aztán klikk a Rádió Pátria ikonra, és már.

irodalom, rádió, rántott hús, petrezselymes krumpli, Váratlan utazás és magyar nóta, mi kellhet még egy jó vasárnaphoz?

 


A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr483113676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása