jún
4

előlap_blogra.jpg

 

A FISZ és az Imagine Budapest által közösen szervezett irodalmi séta a 2012-es Könyvhét egyik legnépszerűbb rendezvénye volt.  A jegyek jelentős része már a meghirdetés pillanatában elfogyott, ezért a 2013-as Könyvhéten újabb 60 érdeklődő vehet majd részt kedvezményes áron a Palotanegyed irodalmi helyszíneit bemutató alternatív városnéző túrán.

Jegyek kizárólag a FISZ könyvheti standjánál válthatók, csütörtök délutántól, 1500 Forintért.

A séták időpontja:

2013. június 8. szombat 15:00

2013. június 9. vasárnap 10:30

 

Tudja, hogy hol van az a ház, amelyben Bródy Sándor élt, majd később a furcsa véletlennek köszönhetően Móricz Zsigmond lányának könyvkötészete működött? Vagy hallotta már, hogy egy híres bronzöntő mester, bizonyos Vandrák Samu házában – aki az Operának és a Bazilikának is beszállítója volt – bérelt szerény lakást az ifjú Mikszáth feleségével? Ismeri esetleg azt az apácazárdát, amelynek a helyén álló ház lakója volt Ambrus Zoltán, aki éjszakánként a Balaton kávéházban dolgozott? Szeretné tudni, hogy hogyan és hol élt Krúdy, Jókai, merre indult reggelente Szabó Lőrinc és vajon hova járt iskolába Pilinszky?

Íróink, költőink nyomába eredünk a Palotanegyedben, megmutatjuk az írásaikat ihlető helyszíneket, felidézünk verseket, szerelmi történeteket, s persze mindeközben egy újabb oldaláról ismerjük meg a várost!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr315343543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása