jan
29

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV

Időpont: 2015. január 21.

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Antal Nikolett, Kollár Árpád, Korpa Tamás, Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Varga Betti

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Neszlár Sándor (EH + 1Tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (EH + 1Tartózkodás)

Napirendi pontok: EH elfogadva

1. Tagfelvétel

Korpa Tamás beszámol az elmúlt időszak tagfelvételi kérelmeiről. Az Elnökség egyhangú döntése értelmében a FISZ-be felvételt nyert Fehér Dorottya, Herédi Károly, Kelemen Emese, Patócs László, Sági Varga Kinga, André Ferenc, Sebes Viktória, Surányi Beáta és Farkas Evelin.

Varga Lilla és Rózsa Boglárka esetében az Elnökség további publikációk után újbóli tagfelvételre kéri a jelentkezőket.

2. FISZ Háló 2015

A várható következő támogatási időszakban az NKA MASZRE-keretéből a következő programokat tervezzük: könyvbemutatók: tanulmány-, világirodalmi sorozat, FISZ Könyvek, egyéb irodalmi programok. A programsorozat felelőseként az Elnökség egyhangú szavazással megbízza Varga Bettit.

3. Alkotói pályázat

Az Elnökség döntése értelmében a FISZ február végéig alkotói pályázatot ír ki, amelynek eredményhirdetésére a nyári FISZ-táborban kerül sor. A kiírással az Elnökség Borbáth Pétert és Szőllőssy Balázst bízza meg.

4. Könyvhét

A Könyvhét idei időpontja: 2015. június 4-7

5. Tábor

Az Elnökség döntése értelmében a következő FISZ-tábor időpontja 2015. július 18-24

6. Arculat

Az Elnökség dönt arról, hogy a FISZ új arculatának kialakítására meghívásos pályázatot indít. A pályázat koordinálásával a FISZ egy ellenszavazat mellett egyhangúlag Szőllőssy Balázst bízza meg.

7. 2014-es bevételek

Sifter Vera irodavezető beszámol arról, hogy a 2014-es évben tagdíjból 92.000 forint, tábordíjból 519.000 forint, rendezvényszervezésből 60.000 forint, könyveladásból 345.500 forint, irodalmi sétából 85.000 forint bevételt könyvelt el a FISZ. 1% felajánlásból 122.895 Ft érkezett.

8. Könyvkiadás

A Minerva és a FISZ Könyvek sorozat szerkesztőinek beszámolója után az Elnökség megerősíti a szerkesztőket pozíciójukban. Az Elnökség megbízza Neszlár Sándort és Szőllőssy Balázst a FISZ könyvkiadási programjának kezelésével.

9. Bankváltás

Az Elnökség megbízza Sifter Veronika irodavezetőt azzal, hogy a Budapest Banknál kedvezőbb feltételekkel és ügyintézéssel rendelkező másik banknál nyisson számlát a Szövetség számára.

10. Holokauszt-konferencia

Az Elnökség egyhangúlag elfogadja Antal Nikolett beszámolóját a február 12-ére tervezett Holokauszt-konferencia tervezett programjairól, mely a Holokauszt Emlékév programjainak záróprogramja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr426932211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása