feb
2

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Levezető elnök: Mészáros Márton

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs

Jelen vannak: Kollár Árpád, Neszlár Sándor, Mészáros Márton, Szalai Zsolt, Szőllőssy Balázs, Csepregi János

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

1. Elnökség dönt arról, hogy a művészeti középdíjak elbírálásának új rendszerével kapcsolatban levelet ír a minisztériumnak, és a tagságot erről értesíti. Csepregi János tájékoztatja az Elnökséget a Móricz-ösztöndíj kiírásának új tervezetéről.

2. Az Elnökség megszavazta Gál Soma, Hidas Judit, Szöllősi Mátyás, Ágoston Dániel tagfelvételi kérelmét. Neszlár Sándor frissíti a blogon a taglistát.

3. Az elnökség dönt a 2013-as könyvtervekről.

4. Az elnökség dönt a 2013-as programokról, melyekkel az NKA-hoz és a MASZRE-hoz pályázunk.

5. Közgyűlés: egy a tábor utolsó napján, így a beérkező tagfelvételi kérelmeket is el tudjuk rögtön bírálni, egy tisztújító közgyűlés az év végén. 

6. Elnökség dönt arról, hogy a tagdíj mostantól 3.000 forint

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr665188965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.