már
15

Fontos: a következő tájékoztatást kaptuk a MKKL-tól a Móricz-ösztöndíjjal kapcsolatban, ennek értelmében sajnos a pályázat kiírása késik, figyeljétek oldalunkat, ha aktuális lesz, jelezzük:

A fiatal alkotókat és előadóművészeket támogató 2012. évi ösztöndíjak (Derkovits Gyula képzőművészeti ösztöndíj, Móricz Zsigmond irodalmi ösztöndíj, Kodály Zoltán zenei alkotóművészeti ösztöndíj, Kozma Lajos iparművészeti ösztöndíj, Kállai Ernő művészettörténészi-műkritikusi ösztöndíj, Pécsi József fotóművészeti ösztöndíj, Fischer Annie zenei előadóművészeti ösztöndíj, Fülöp Viktor táncművészeti ösztöndíj, Örkény István drámaírói ösztöndíj, Lakatos Ablakos Dezső jazz előadóművészeti ösztöndíj és a Babits Mihály műfordítói ösztöndíj) kiírására jogszabályváltozások (Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 41.§ [2] ), továbbá az MMIKL kitűzött szervezeti átalakulása miatt idén nem kerülhetett a szokott időben sor.
Az ösztöndíj-pályázatok idén is meghirdetésre kerülnek, időpontjuk 2012. második félévében várható.
Kérjük, figyeljék a honlapunkat.
Továbbá felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a Nemzeti Kulturális Alap már kiírta az alkotói ösztöndíj-pályázatait (a Vizuális Művészeti Kollégium beadási határideje: 2012. április 5., a Szépirodalmi és Ismeretterjesztő Kollégium pályázati beadási határideje: 2012. március 20.).

MMIKL

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr534317568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása