jún
17

Tisztelt Érdeklődők, kedves Barátunk!

A 83. Ünnepi Könyvhét alkalmával a Fiatal Írók Szövetsége és az ImagineBudapest közösen irodalmi városnéző sétát szervezett „A poétika terei: irodalmi városnéző séta – avagy így laktatok Ti” címmel.
Nagy örömünkre – és meglepetésünkre – a séták iránti érdeklődés óriási volt. A hétvége folyamán öt alkalommal tartottunk vezetéseket, összesen több mint százötvenen sétáltak velünk, azonban ennek ellenére is rengetegen jelezték, hogy már nem jutott hely a számukra.
Nekik szeretnénk most kedveskedni azzal, hogy – ígéretünkhöz híven – a Könyvhéten kívül is pótidőpontokat hirdetünk meg, változatlan feltételekkel és áron.
A séták pótidőpontjai:
2012.06.23. (szombat) 10:00
2012.06.24. (vasárnap) 16:00
A sétákra regisztrációt 2012.06.18-án (hétfőn) reggel 08:00 órától fogadunk el, kizárólag az alábbi linken keresztül:
www.imaginebp.hu/turaidopontok

A séták keretszáma továbbra is 30 fő/alkalom, hiszen az ennél nagyobb csoportokkal az egyes helyszínekre történő bejutások sajnos nem megoldhatóak, illetve nehézkesek.
Minden erőfeszítésünk ellenére sem áll módunkban kettőnél több pótalkalmat tartani, így aki ezekre az időpontokra nem tud bejelentkezni, annak legközelebb az ősz folyamán lesz lehetősége velünk sétálni – immár az ImagineBudapest egyéb sétáihoz hasonló rendszerben és valamivel magasabb áron.

Megértésüket és együttműködésüket előre is nagyon köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr774593874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása