jún
8

fiszlogo.jpgA 83. Ünnepi Könyvhét és 11. Gyermekkönyvnapok alatt (2012. június 7-11.) a Fiatal Írók Szövetségének standjánál (Deák Ferenc utca,  2. stand)  a következő szerzők dedikálnak: 

2012. június 9. (szombat)

14:00 - Méhes Károly

15:00 - Izsó Zita

2012. június 10. (vasárnap)

13:00 - Farkas Wellmann Éva

Szombaton és vasárnap (szombat délután 16:00 órai kezdettel) lesz nem dedikálás is a FISZ standjánál, akik pedig nem dedikálnak majd: 

Babiczky Tibor; Beck Zoli; Bende Tamás, Csepregi János; Dragomán György; Falvai Mátyás; Gaborják Ádám, Garaczi László; Hevesi Judit, Izsó Zita, Karafiáth Orsolya; Kollár Árpád; Kováts Vera; Kukorelly Endre; Lackfi János; Lakatos István; Mechiat Zina, Mesés Péter, Mészáros Márton; Nagy Ildikó Noémi; Szabó T. Anna; Szegő János; Szöllőssy Balázs, Totth Benedek; Turi Tímea, és még sokan mások…

Beck Zoli a 30Y frontembere szombaton este fél 7 és 7 között, míg Kováts Vera énekesnő vasárnap 15:00-tól nem dedikál a FISZ standjánál!  

Miről van  is szó?  Nézd meg az alábbi videót: 

További részletek a honlapon és a helyszínen.

Az eseményről a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr504572939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása