feb
12
A februári elnökségi ülésen az alábbi határozatok születtek. Jelen vannak: Kollár Árpád, Neszlár Sándor, Csepregi János, Mészáros Márton, Falvai Mátyás (a 7. napirendi pont során), Szőllőssy Balázs.
 
1. Az elnökség egyhangúlag dönt arról, hogy a FISZ idén részt vesz a József Attila-díj jelölési folyamatában, ám a minisztérium felé jelzi, hogy nem ért egyet a tavaly óta érvényben lévő levezetési gyakorlattal. Aggályait megosztja a többi irodalmi szervezettel is, velük közösen keres megoldást.
 
2. A FISZ meghívást kapott a 2012-es kishegyesi irodalmi fesztiválon egy „FISZ-nap” lebonyolítására, ennek megszervezésével az elnökség Szőllőssy Balázst bízza meg.
 
3. Az elnökség egyhangúan dönt arról, hogy a FISZ ezentúl havi rendszerességű hírlevélben tájékoztatja tagságát a szervezet körüli eseményekről. Felelős: Neszlár Sándor
 
4. Az elnökség az alkotói pályázat hatékonyabb kommunikációja érdekében további médiumokkal való kapcsolatfelvételt lát szükségesnek: Felelősök: Szőllőssy Balázs, Kollár Árpád, Csepregi János, Neszlár Sándor
 
5. Az elnökség a tavalyi álhírkonferenciára készült Paralell News nagy sikerére való tekintettel ingyenes éves nyomtatott kiadvány létrehozásáról dönt, melyben a FISZ éves tevékenységét és tagságának beküldött műveit adja ki a szervezet népszerűsítése érdekében. Szerkeszti: Mészáros Márton és Csepregi János.
 
6. Tagfelvétel: az elnökség egyhangú szavazással felveszi Berényi Emőkét és Urbán Bálintot a FISZ tagjai közé.
 
7. Az elnökség a megnyert pályázatok alapján dönt az ezévi programok időpontjaival és az azokra fordítható összegekkel kapcsolatban. Az ezt összegző táblázatot Mészáros Márton összesíti, és rövidesen elküldi az elnökség tagjainak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr284096811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása