máj
25

Mért éppen Peep Show?

Címkék: irodalom fisz peepshow | Szerző: SZAVICS | 2:28 pm

A leskelődés olyan gyönyör, amely minden bizonnyal az emberiség kezdete óta kísért bennünket; saját korunk pedig egyre kevésbé igyekszik ellenállni ennek a kísértésnek.

A kihallgatott, meglesett pillanatok hitelesnek tűnnek, abba az illúzióba ringatnak, hogy amit látunk, mentes a manipulációtól, hogy torzítatlan, egyszóval, hogy maga a valóság.

A  valóságshow-k sikere azt mutatja, hogy a leskelődés a legunalmasabb dolgokat is érdekessé, a legegyszerűbb személyiségeket is polihisztorrá varázsolja. A leskelődés demokratikus, mindenkiből  sztárt farag. 

Leskelődjünk hát pozitívan! Használjuk ki együtt a leskelődésben rejlő közösségformáló erőt! Leskelődjünk, hogy tanultabb, nyitottabb,  szerethetőbb emberré váljunk!

A Fiatal Írók Szövetsége értékközpontú Irodalmi kukkoldájában az írók félóránként váltják egymást: bárki megtekintheti őket (cseppet sem) természetes környezetükben, amint írnak, esznek, olvasnak, vagy éppen unottan bámulnak maguk elé. Kukkoldánkban minden félórában Szandikák és Alekoszok születnek!

A FISZ Irodalmi Peepshow-ja segítségével végre az írók, költők is megindulhatnak a címlapok és a világhír felé!

UPDATE: Az eseményhez a Facebookon ide kattintva csatlakozhatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr772931671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása