dec
12

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda
Levezető elnök: Mészáros Márton
Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs
Jelen vannak: Kollár Árpád, Neszlár Sándor, Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Csepregi János, Szalai Zsolt, Falvai Mátyás

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

1. Pénzügyi helyzet
Kollár Árpád vázolja a nem túl rózsás jövőképet, a MASZRE-keretek bizonytalanná váló sorsa miatt több aktivistára, a fiatalok komolyabb bevonására van szükség.

2. SZIFon
Mészáros Márton beszámol a SZIFon-nal kapcsolatos helyzetről, februári indulást terveznek; a honlapfejlesztés költségét vállalja a SZIF. Szerkesztését Korpa Tamás, Borbáth Péter, Varga Betti, Szekeres Niki, Molnár Illés, Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs fogja vinni, még kialakulóban van a szerkesztőségi struktúra.

3. Tagfelvételi kérelmek
Az Elnökség megszavazza Biró Krisztián, Majoros Gyöngyi, Toroczkai András tagfelvételi kérelmét.

4. Tagdíjfizetési morál
Neszlár Sándor beszámol arról, hogy botrányos a morál, a közgyűlésen erre mindenképpen fel kell hívni a figyelmet.

5. Közgyűlés

az Elnökség tagjai egyenként számoljon be arról, hogy miket csináltunk az elmúlt három évben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr415693097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása