feb
6

Hogyan lehetsz FISZ tag?

| Szerző: BonkA | 4:43 pm

Ha szeretnél belépni a Fiatal Írók Szövetségébe, az első lépés a Tagfelvételi kérelem kitöltése. Innen elérhető pdf formátumban: FISZ - Tagfelvételi kérelem (jobb felül klikk a download gombra), illetve kérheted e-mailen a fiatalirok@gmail.com e-mail címen.

Publikációs lista és önéletrajz:

A jelentkezéshez csatolnod kell szakmai önéletrajzod és publikációid listáját.

Szövegmutatvány:

Amennyiben nem rendelkezel publikációval, csatolj a jelentkezéshez egy bemutatkozó válogatást eddigi írásaidból.

Ajánlók:

A Tagfelvételi kérelmen nem kötelező  megnevezni ajánlókat, ez csupán lehetőség, természetesen akkor is ugyanolyan elbírálás alá esik a jelentkezésed, ha nem töltöd ki ezt a rovatot, ebben esetben lehetlőleg rövid szövegmutatványt is mellékelj a jelentkezéshez. Ha nincs a jelentkezés pillanatában két FISZ tag ajánlód, a beküldött munkák alapján két szövetségi tag a helyszínen is jelentkezhet ajánlónak a tagfelvételkor.

Ajánlás:

A jelentkezéshez szintén nem kötelező, de lehet ajánlást is mellékelni, ennek hiányában elég az ajánlókat az űrlapon megnevezni.

Postán:

Az aláírt jelentkezési lapot, illetve az egész pakkot (jelentkezési lap, önéletrajz, publikációs jegyzék, ajánlás) az alábbi postacímre várjuk: FISZ Fiatal Írók Szövetsége, 1401 Budapest, Pf. 164. 

Elektronikusan:

Mindezt elküldheted elektronikus úton is az fiatalirok@gmail.com címre, ebben az esetben az aláírt dokumentumot és az ajánlást, ha van, kérjük szkenneld be előtte. Természetesen elég vagy postai vagy elektronikus úton eljuttatni a hozzánk a dokumentumokat.

Elbírálás:

A kérelmeket a FISZ közgyűlése, illetve az elnökség bírálja el. Az elbírálásig szíves türelmedet kérjük.

Tagság:

Ha felvételt nyersz a szövetségbe, arról e-mailen és levélben is értesítést küldünk. Utóbbihoz mellékeljük a tagdíj befizetéséhez szükséges csekket. A tagdíj 2012-től évi 3000 Ft., ami banki átutalással is rendezhető a Fiatal Írók Szövetségének Budapest Banknál vezetett számlaszámán: 10102086-33859500-00000007, a közlemény rovatba kérjük írjátok be, hogy éves tagdíj.

Minden tagot kérünk, hogy ha bármelyik elérhetősége megváltozik, arról értesítsen minket, hogy folyamatosan infomrálni tudjuk a szervezetet érintő változásokról, rendezvényeinkről, kiadványainkról...

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr14072249
süti beállítások módosítása