dec
14

Forralt boros posztmikulási és prekarácsonyi felolvasásra vár minden érdeklődőt (barátot, ismerőst, ismerkedőt) a FISZ csütörtökön.

Helyszín: 1062 Budapest, Bajza u. 18. Időpont: 2011.12.15. 17h-tól

Éves közgyűlésünk után - 14:30- kb17:00 - bemutatkoznak a FISZ legfiatalabb, pályakezdő tagjai, valamint 5 percben felolvashat bárki saját műveiből. (Magára vessen, akinek 5 perc is elég mások kinyírásához vagy a lincshangulat megalapozáshoz!)

(Jelentkezni a csapodykinga@gmail.com címen, de akár a helyszínen is lehet.)

 

Kaja meg ilyesmi: Szendvicsek, forralt bor és nem karácsonyi zene mellett alkalmunk nyílhat beszélgetni, megismerkedni egymás munkásságával, meg akár egymással is, ha esetleg még nem. A bulit családiasra, kötetlenre tervezzük, ha sütsz, ne hagyd otthon - legyen az édes vagy sós, emberi szervekből készült ételeket viszont ne hozz, azok fölött már eljárt az idő! Sok rosszat meséltél róluk, de nem riadunk vissza nagymamád vagy anyukád süteményeitől sem. De az se gáz, ha valami közértet fosztasz ki, hogy a Pilóta termékcsalád tagjaival ásd alá végleg a többiek egészségét. Szóval holnap, frankón!

Aki biztosan nem lesz ott:

Ha tetszik az ötlet, esetleg ismersz másokat is, akiket érdekelne a téma, megköszönjük, ha felhívod az ő figyelmüket is programunkra! Ha érdekel a FISZ tevékenysége, ha van kedved a részesévé válni, akkor bátran csatlakozz a Fiatal Írók Szövetségének facebookos oldalához!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr133462825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spotty 2011.12.22. 14:22:37

Egy jó forralt bornál nincs is jobb ebben az időben. Este meg egy jó Chardonnay. Van egy oldal, ami tele van szuper kis bor leírásokkal: minu.me/-vinopedia Ajánlom!
süti beállítások módosítása