sze
16

ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV

Időpont: 2016. szeptember 15.

Helyszín: Budapest, Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Mészáros Márton, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Varga Betti, Korpa Tamás elnökségi tagok, Porczió Veronika, Kellermann Viktória irodavezető

Titkár megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúan elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Korpa Tamás (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  1. Nyári programok

Varga Betti főszervező beszámol a FISZ-tábor, Szőllőssy Balázs a FISZ Turnébusz tanulságairól és sikereiről – az Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolókat.

 

  1. FISZ Könyvek szerkesztői pályázat

 Elnökség úgy határoz, hogy a FISZ Könyvek sorozatszerkesztői pályázatának második körét, a kiválasztott szerkesztőjelöltek szóbeli meghallgatását  október 11-e délután fél 6ra tűzi ki.

 

  1. Őszi nagyrendezvények (Karaván, Írókölcsönző, Kulturális átjárók és határszegések, Színházi-irodalmi workshop)

 Korpa Tamás beszámol a szeptember 16-ai FISZ Karaván, Szőllőssy Balázs a Kulturális átjárók és határszegések, Kellermann Viktória az Írókölcsönző, Antal Nikolett a Színházi-irodalmi workshop című programok előkészületeiről – az Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolókat.

 Korpa Tamás beszámol arról, hogy az ’56-os pályázat kapcsán hiánypótlási felszólítást kapott a FISZ, ezt beadtuk, ám még válasz nincsen ezzel kapcsolatban. 

 

 

  1. Márai-program

 Neszlár Sándor beszámol a Márai-programban elfogadott könyvekkel kapcsolatos helyzetről: kilenc címet rendeltek meg a könyvtárak, a kötetek kiküldése folyamatban van. Az Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.

 

  1. Tagfelvétel

 Korpa Tamás bemutatja a tagjelölteket – Elnökség úgy határoz, hogy a FISZ tagjai közé felveszi Ferencz Mónikát (egyhangú), Purosz Leonidaszt (egyhangú), Puskás Dániel (egyhangú), Szabó R. Ádám (egyhangú). dr. Császi Zsüliet, Hekl Krisztina, Tritzner Laura és Vámosi Dániel esetében az Elnökség egyhangúan további publikációkra és a FISZ műhelyeiben való részvételre ösztönzi a szerzőket.

 

  1. FISZ Háló

 Elnökség egyhangúlag jóváhagyja, hogy a Kritikustusa-sorozatot Szekeres Niki és Tóth-Cziffra Júlia folytassa ősszel – Antal Nikolett megbeszéli velük a többieket. Mészáros Márton beszámol az Y-generációs sorozat állásáról: az Elnökség egyhangúan úgy határoz, hogy ebben a félévben a FISZ Háló-sorozatból a FISZ finanszírozza a programsorozatot.

Antal Nikolett beszámolóját a Holokauszt-programsorozat folytatásának előkészítésével és a tervezett programstruktúrával (filmvetítések és kerekasztal-beszélgetések) kapcsolatban az Elnökség egyhangúan elfogadja.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr1711749257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása