máj
31

fiszkonyvek.jpg

SOROZATSZERKESZTŐI PÁLYÁZAT

a Fiatal Írók Szövetsége FISZ Könyvek-sorozatához

 

A Fiatal Írók Szövetségének elnöksége pályázatot hirdet sorozatszerkesztői feladatok ellátására a FISZ Könyvek-sorozathoz.

A megbízás időtartama a pályázat elbírálásától számított három év. A FISZ Könyvek a FISZ pályakezdő, kötettel még nem rendelkező szerzők munkáit bemutató sorozata.


Olyan fiatal, elkötelezett szerkesztők vagy szerkesztőpárosok pályázatait várjuk, akik képesek önálló tájékozódásra, ismerik a fiatal magyar irodalom intézményrendszerét, határozott esztétikai elvárásokkal rendelkeznek. A sorozatszerkesztői munka kitűnő lehetőséget biztosít kapcsolat- és tapasztalatszerzésre, díjazása azonban hangsúlyozottan nem versenyképes.

Feladatok:

· kéziratok felkutatása
· szerzőkkel való kapcsolattartás
· pályázatok elkészítése
· kéziratok gondozása
· közreműködés a nyomdai előkészítésben
· a könyv gyártási folyamatainak nyomon követése
· könyvbemutatók szervezése
· a könyv utóéletének megszervezése

A maximum 3 oldalas pályázatban kérjük vázolni a szerkesztő(k) a sorozattal kapcsolatos kiadói tervét, néhány megjelentetni kívánt kötetet, a könyv utóéletével, terjesztésével kapcsolatos ötleteket. A pályázat mellé kérjük csatolni a pályázó(k) szakmai életrajzát.

A pályázatokat kizárólag elektronikus formában a fiatalirok@gmail.com címre várjuk.

Beadási határidő: 2016. július 1.


Eredményhirdetés: A FISZ 2016-os nyári irodalmi táborában. A nyertes szerkesztő vagy szerkesztőpáros meghívást kap a FISZ táborába, mely 2016. július 20-24-e között kerül megrendezésre Visegrádon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr978762166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása