feb
8

Időpont: 2014. február 4.
Helyszíne: FISZ-iroda, 1062 Budapest, Bajza utca 18.
Levezető elnök: Mészáros Márton (egyhangú)
Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú)

Jelen vannak: Antal Nikolett, Varga Betti, Neszlár Sándor, Mészáros Márton, Kollár Árpád, Szőllőssy Balázs elnökségi tagok, Nemeh Diána, Szekeres Nikoletta és Borbáth Péter megfigyelői státusban

1.    Működéssel kapcsolatos döntések
a)    A FISZ-iroda fogadóórája szerdánként 9 és 13 óra között, csütörtökönként 13 és 17 óra között lesz
b)    A FISZ tagdíja évenként 3000 forint
c)    A FISZ havi hírlevelét minden hónap második hetében küldjük ki, felelőse: Antal Nikolett. A hírlevélben szerepelnek a FISZ különböző területeinek felelősei is, valamint az aktuális hírek és programok.
d)    A FISZ elnöksége Kollár Árpádot és Mészáros Mártont bízza meg azzal, hogy Nemeh Diánával egyeztetve a következő elnökségi ülésig dolgozza ki a FISZ új email-struktúráját.
Az info@irok.hu e- mail cím megszűnik.
2.    A Mesebeszéd-programsorozat megvalósítását és egyben elszámolását április 18-áig meghosszabbítjuk – ennek ügyintézését Mészáros Mártonra bízza az elnökség, Szekeres Nikoletta ehhez kapcsolódóan új költségvetést küld Kollár Árpádnak és Varga Bettinek.
3.    A FISZ elnöksége döntése értelmében a rendezvényfelelősök közül Varga Betti a nagyrendezvényekért, Kollár Árpád a kisebb rendezvényekért felelős.
4.    A FISZ-Háló programsorozat végrehajthatóságának áttekintését Kollár Árpád végrehajtotta, az elnökség a beszámolót egyhangúlag elfogadta.
5.    Könyves pályázattal kapcsolatban egyhangú elnökségi döntés, hogy a FISZ a sorozati pályázaton indul, és könyvkiadói programmal pályázik.
6.    Folyamatosak a minisztérium pályázatokkal kapcsolatos döntések: EMMI, KIM, Külügyminisztérium
7.    Következő elnökségi ülés: március 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr225804896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása