júl
5

FISZtábor_plakát2013.jpg

Kovács András Ferenc, Térey János, Oravecz Imre, Bartis Attila, Barnás Ferenc – A 15 éves Fiatal Írók Szövetsége ebben az évben is megrendezi nyári táborát 2013. július 24. és 28. A tavalyihoz hasonlóan ebben az évben is Visegrádon leszünk. 

Napközben több kisebb csoportban műhelymunka zajlik: ebben az évben a kritika műhelyért Szilágyi Zsófia, a prózáért Hermann Zoltán és Csepregi János, míg a líráért Győrffy Ákos, Sirokai Mátyás és Bajtai András felel. A műhelymunkák és az esti nagybeszélgetések után a kortárs irodalmi élet fontos kiadói és (online) folyóiratai mutatkoznak be, köztük a Magvető, az Európa, a Scolar, a Kalligram, a Bárka, a zEtna, a Litera.hu és a Prae.hu. A tábor – szinte már hagyományos módon – ezúttal is Kritikustusával indul, melyen FISZ-szerzők legfrissebb köteteiről lesz szó. Esténként DJ MILLERFATE és DJ Rozsda keveri a zenét.

FISZtábor_programplakát2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr985391955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása