jún
7

fisz15after.jpg

 

Az évek óta 15 éves Fiatal Írók Szövetsége valójában idén ünnepli 15. Születésnapját. Ennek örömére az idei ünnepi könyvhétre számos érdekes programmal és születésnapi (after)partyval készülünk. Kérünk, ünnepelj velünk és partnereinkkel a könyvek éjszakáján laza, születésnapi rendezvényünkön, ahol alkalmunk lesz kötetlenül beszélgetni, és természetesen a születésnapi torta sem marad el.

A FISZ 15 éves fennállásának ünnepére „all star” versfelolvasást tervez a FISZ régi és új tagok részvételével. A versek aláfestéseként dj millerfate szolgáltat hangulatos elektronikus zenét, és a zentai aphonia zenekar is fellép akusztikus produkciójával. Az akusztikus élményt hosszúlépéssel és születésnapi tortával lazítjuk. 

A felolvasások alatt (19 órától) Balázs K. Attila dedikálja A zöld fotel lakója c. kisregényét, amely a Könyvhétre jelent meg a Hortus Conclusus sorozatban.

Az eseményhez a Facebookon ITT CSATLAKOZHATSZ!

A felolvasók listája folyamatosan bővül! Akik már biztosan jönnek:

Szalai Zsolt, Sütő Csaba András, Izsó Zita, Ayhan Gökhan, Pál Dániel Levente, Beszédes István, Csík Mónika, Kollár Árpád, Szöllőssy Balázs, Mócsai Gergely, Ughy Szabina, Király Farkas, Bajtai András, Molnár Illés, Tóth Kinga.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalirok.blog.hu/api/trackback/id/tr965349513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása